Praktikmål
Vi hjælper gerne med formidling og
uddybning af praktikmålene
kontakt os på e-mail
sma@eucsyd.dk - jje@eucsyd.dk - df@eucsyd.dk
NB: Materiale markeret med * er klar til at hente
Gastronom
Beskrivelser af uddannelserne
Samlet oversigt
Samlet oversigt for praktikmålene - trin 1 og trin 2
Praktikmål - trin 1
Fag og mål - før 1. hovedforløb
Praktikmål - trin 2 (SMC)
Fag og mål - før 2. hovedforløb
18980 Anretningslære
Mål og forslag til aktiviteter
18898 Arbejdsmiljø og samarbejde
Mål og forslag til aktiviteter
18909 Køkkenproduktion, bæredygtighed og fødevaresikkerhed
Mål og forslag til aktiviteter
18912 Kulturgastronomi
Mål og aktiviteter der dækker fagets mål
Fag og mål - før 3. hovedforløb
18910 Sundhed og allergener Mål og aktiviteter der dækker fagets mål 18913 Virksomhedsdrift og iværksætteri Mål og aktiviteter der dækker fagets mål 18914 Værtskab og salg Mål og aktiviteter der dækker fagets målPraktikmål - trin 2 (KOK)
Fag og mål - før 2. hovedforløb
18818 Anretningslære
Mål og aktiviteter der dækker fagets mål
18898 Arbejdsmiljø og teamarbejde
Mål og aktiviteter der dækker fagets mål
18899 Køkkenproduktion, bæredygtighed og fødevaresikkerhed
Mål og aktiviteter der dækker fagets mål
18902 Madkultur og gastronomisk innovation
Mål og aktiviteter der dækker fagets mål
Fag og mål - før 3. hovedforløb
18903 Virksomhedsdrift og iværksætteri Mål og aktiviteter der dækker fagets mål