Oversigt for H2 (SMC)
Her finder du alt hvad der vedrører dit H2 forløb på EUC Syd
NB. Denne webservice opdateres jævnligt, så hvis du ikke se de seneste dokumenter, så kan det eventuelt hjælpe at du skal trykke på "opdater"
Opgave oversigt
Her finder du en oversigt over opgaver og afleveringer
Ugeoversigter
Der er forbehold for ændringer i ugeoversigternes indhold
Første uge
Se ugens indhold og lektioner
Anden uge
Se ugens indhold og lektioner
Tredje uge
Se ugens indhold og lektioner
Fjerde uge
Se ugens indhold og lektioner
Femte uge
Se ugens indhold og lektioner
Sjette uge
Se ugens indhold og lektioner
Syvne uge
Klargøring og afholdelse af fagprøven for H2 SMC
Køkkenlektioner (SMC)
Lektioner markeret med * er klar til download
Lektion 1 - Gruppeopgave (varekurv)*
Vi starter op med en kreativ opgave
Lektion 2 - Teoretisk/praktisk prøve*
Næsten som en svendeprøve
Lektion 3 - Skal- og bløddyr i det kolde*
Du skal selv planlægge og bestille råvarerne
Lektion 4 - Indmad i det kolde*
Du skal selv planlægge og bestille råvarer
Lektion 5 - Vildt i det kolde*
Du skal selv planlægge og bestille råvarer
Lektion 6 - Egnsretter*
Fremstilling af 2 Sønderjyske egnsretter
Lektion 7 - Veganer*
Fremstil 2 veganske retter med god smag
Kitchenlab
Kitchenlab 1 - Surdej *
Lav nye brød og få smagen frem med din egen surdej
Kitchenlab 2 - Pålægssalater *
som fyld og selvstændigt pålæg på smørrebrød
Kitchenlab 3 - Vegetar i det kolde køkken *
Nye emner til andre krav fra kunderne
Kitchenlab 4 - Surt og syltet i det kolde køkken *
Fremstil tilbehør til både varme og kolde retter
Kitchenlab 5 - Fisk i det kolde køkken *
Fremstil nyt smørrebrød med fisk
Ugeopgaver (SMC)
Ugeopgaverne skal afleveres senest søndag kl 23:55 i den pågældende uge
Ugeopgave 1 - Surdej i køkkenet*
Dokumentation og beskrivelse af dit arbejde med surdej.
Ugeopgave 2 - Pålægssalater*
Dokumentation og beskrivelse af dit arbejde med pålægssalater
Ugeopgave 3 - Vegetar i det kolde*
Dokumentation og beskrivelse af dit arbejde med vegetarretter
Ugeopgave 4 - Sødt og surt i det kolde køkken*
Dokumentation og beskrivelse af dit arbejde med tilbehør
Ugeopgave 5 - Smørrebrødets historie*
Beskriv smørrebrødets fødsel og lidt om hvor vi er på vej hen med smørrebrødet