Oversigt for H2 (KOK)
Her finder du alt hvad der vedrører dit H2 forløb på EUC Syd
NB. Denne webservice opdateres jævnligt, så hvis du ikke se de seneste dokumenter, så kan det eventuelt hjælpe at du skal trykke på "opdater"
Opgave oversigt
Her finder du en oversigt over opgaver og afleveringer
Fagene på H2 KOK
Her finder du de enkelte fag og indholdet
Ugeoversigter
Der er forbehold for ændringer i ugeoversigternes indhold
Første uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Anden uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Tredje uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Fjerde uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Femte uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Sjette uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Syvne uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Ottende uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Niende uge
Få et overblik og forbered dig til undervisningen
Tiende uge
Klargøring og afholdelse af fagprøven for H2 Kok
Køkkenlektioner (KOK)
Lektion 1 - Gruppeopgave*
Vi starter op med 2 kreative retter
Lektion 2 - Teoretisk/praktisk prøve*
Næsten som en minisvendeprøve
Lektion 3 - Skal- og bløddyr på menuen*
Du skal selv planlægge og bestille råvarer til din køkkenlektion
Lektion 4 - Indmad på menuen*
Du skal selv planlægge og bestille råvarer til din køkkenlektion
Lektion 5 - Vildt på menuen*
Du skal selv planlægge og bestille råvarer til din køkkenlektion
Lektion 6 - Sønderjyske egnsretter*
Du skal selv planlægge og bestille rårer til din køkkenlektion
Lektion 7 - Vegetarretter*
Du skal selv planlægge og bestille rårer til din køkkenlektion
Lektion 8 - Desserter (æg/fløde)
Du skal selv planlægge og bestille rårer til din køkkenlektion
Lektion 9 - Du trækker en menu
Der er bestilt råvarer til denne lektion
Kitchenlab
KitchenLab 1 - Surdej *
Fremstilling af surdej og forskellige brød med egen surdej
Kitchenlab 2 - Maillard reaktionen *
Eksperimentering og fremstilling af en perfekt stegeskorpe
Kitchenlab 3 - Salt *
Salt som kemikalie, tilberedning og smagsgiver
Kitchenlab 4 - Fermentering *
Fermentering for smag og holdbarhed i køkkenet
Kitchenlab 5 - Husblas *
Mestring af husblas i forskellige typer desserter
Kitchenlab 6 - Røgning *
Arbejde med forskellige type røgemetoder og emner til røgning
Kitchenlab 7 - Umami *
Få bedre kendskab til smage og hvordan de sammen kan skabe gode resultater
Ugeopgaver (KOK)
Ugeopgaverne skal afleveres senest søndag kl 23:55 i den pågældende uge
Fremlægning af ugeopgaver
Vejledning i fremlægning af ugeopgaver
Ugeopgave 1 - Surdej
Beskriv fremstilling og anvendelse af egen surdej.
Ugeopgave 2 - Maillard reaktionen
Beskriv havd der egentligt foregår, når vi bruner vores kød og grønt.
Ugeopgave 3 - Salt
Beskriv hvordan vi anvender salt i køkkenet - og hvad vi kan opnår ved brugen af salt.
Ugeopgave 4 - Fermentering
Beskriv hvad der foregår, når du fermenterer frugt og grønt i køkkenet.
Ugeopgave 5 - Husblas
Husblas kan være en udfordring - beskriv hvordan du kan mestre det.
Ugeopgave 6 - Røgning
Få en fordel og gå i dybden med dette spændende og brugbare emne.
Ugeopgave 7 - Umami
Beskrive smage og hvordan de kan kombineres